Супер филмови кои „ќе наполнат“ 30 години

Супер филмови кои „ќе наполнат“ 30 години

„Далечната“ 1986-та година беше супер година за Холивуд, но и за филмските фанатици. Тогаш во кино салите пристигнаа повеќе одлични филмови кои оваа 2016-та година ќе наполнат 30 години.

Platoon

Јубилеј од 3 декади постоење и уживање кај фановите кои повторно и повторно се навраќаат на нив. Кои се супер филмовите кои оваа година ќе наполнат 30 години?

Stand by Me

Top Gun

Aliens

Ferris Bueller’s Day Off

Labyrinth

Pretty in Pink

Platoon

Sid and Nancy

Blue Velvet

The Fly

Three Amigos!

The Name of the Rose

The Mission

The Color of Money

Hannah and Her Sisters

Објавено од admin .f24 на 18 August 2016, 08:23