Табела со сите суперхеројски филмови кои пристигаат во наредните пет години

Табела со сите суперхеројски филмови кои пристигаат во наредните пет години

Доаѓаат….во сите форми и големини, сите бои и костуми, од нашата и од други планети – суперхерои. Ова суперхеројско филмско “лудило” го предводи Марвел, заедно со нивното матично студио Дизни. DC Comics настојува да го копира нивниот успех со сопствени проекти и филмски универзум кој започна со Man of Steel, а ќе продолжи следната година со амбициозниот Batman v Superman: Dawn of Justice.

Па како изгледаат следните четири и пол години? Исполнети. Еден фан направи табела со сите филмови со суперхерои кои ќе пристигнат до крајот на 2019 година. Во табелата има 25 наслови, започнува со Ant-Man, а завршува со Inhumans во јули, 2019 година.

SuperheroMoviesChartBoxguide5991

Објавено од admin на 2 June 2015, 09:31