Топ 10 пропаднати обиди за филмски франшизи

Топ 10 пропаднати обиди за филмски франшизи

Дали навистина мислевте дека овие филмови ќе добијат продолженија? Популарниот YouTube канал WatchMojo направи листа од 10 скапи Холивудски филмови кои требале да бидат само почеток на нови филмски франшизи, меѓутоа, поради слаба бокс офис заработка, лоши критики, лоши оценки од публиката или пак комбинација од сите три работи, не успеале во ова.

Погледнете ја листата на 10 неуспешни обиди да се создадат нови филмски франшизи:

Објавено од admin на 25 March 2015, 08:12