Wonder Woman продукциското видео е фантастично како и филмот

Wonder Woman продукциското видео е фантастично како и филмот

Најновиот проект на DC Comics, соло филмот за Дајана Принц насловен Wonder Woman успеа да заработи 100 милиони долари на бокс офисот во С. Америка, што е најдобро бокс офис остварување од женски режисер до сега.

wonder

Покрај одличната заработка, филмот на Пати Џенкинс со Гал Гадот во насловната улога доби продолжено продукциско видео во кое имаме можност да го видиме снимањето на сцените, интервјуа со тимот, подготовките и одличните борби.

Погледнете:

Објавено од admin на 6 June 2017, 07:41