Passengers

Премиера: 21.12.2016

TBA

Научна Фантастика, Трилер
Синопсис: Приказната ги прати Аурора Дан и Џим Престон. Двајца патници од Homestead II вселенскиот брод кој е на 120-годишно патување до далечната колонија. Аурора и Џејмс се само двајца од 5,259-те патници кои хибернираат во длабок сон, но тие неочекувано предвреме ќе се разбудат. Треба да ја дознаат причината за предвременото будење пред стигнувањето на дестинацијата.
Главни улоги: Џенифер Лоренс, Крис Прат, Мартин Шин
Режија: Мортен Тајдлум
Сценарио: Џон Спатс