The Great Wall

Премиера: 17.02.2017

TBA

Акција, Авантура, Мистерија
Синопсис: Мистериозна приказна која ја раскажува вистинската причина за конструирањето на Големиот Кинески Ѕид.
Главни улоги: Мет Дејмон, Педро Паскал, Вилијам Дефо
Режија: Јиму Жанг
Сценарио: Карло Бернард, Даг Миро