The Bad Batch први клипови: љубовна приказна во канибалистичката апокалипса

The Bad Batch први клипови: љубовна приказна во канибалистичката апокалипса

The Bad Batch е следбеникот на режисерката Ана Лили Амирпур (по одличниот A Girl Walks Home Alone at Night), и во него Џејсон Момоа и Џим Кери ги толкуваат главните улоги.

jason2

Опишан како канибалистичко/апокалиптична љубовна приказна во руралниот Тексас, филмот веќе беше прикажан на Филмскиот фестивал во Венеција каде не само делото, туку и перформансите на Џим Кери и Кијану беа особено пофалени. Покрај Џејсон Момоа, Џим Кери и Киану Ривс во The Bad Batch ќе ги видиме и Суки Ватерхаус, Диего Луна, Џовани Рибизи и Емили О’Брајан.

jim

Иако не е позната датата за кино премиерата на The Bad Batch , ова се првите клипови кои беа објавени.

The Bad Batch прв клип

The Bad Batch втор клип

Објавено од admin .f24 на 8 September 2016, 07:30