Џен и Овен повторно заедно: She’s Funny That Way

Џен и Овен повторно заедно: She’s Funny That Way

Џенифер Анистон и Овен Вилсон по втор пат во кариерите ќе го делат филмското платно. По пауза од 7 години, поточно од комедијата Marley & Me, двајцата се дел од нова комедија. She’s Funny That Way е името на најновиот проект на режисерот Питер Богданович, прв по пауза од 14 години.

Покрај Анистон и Вилсон во останатите улоги на најновата комедија ќе имаме можност да ги видиме и одличните Имоџен Пoтс, Мајкл Шенон, Кетрин Хан, Вил Форте, Рајс Ајфанс и Сибил Шепард, актерката која пред повеќе од 4 декади беше љубовница на легендарниот режисер.

Сценариото на She’s Funny That Way е дело на Луиз Стратерн, екс сопругата на Богданович, а премиерата може да ја очекуваме на 1-ви мај оваа година.

Погледнете го првиот трејлер.

Објавено од admin .f24 на 26 January 2015, 08:42