Кетрин Хигл во трејлерот за Home Sweet Hell

Кетрин Хигл во трејлерот за Home Sweet Hell

Ги знаеме приказните за актерката Кетрин Хеигл (Knocked Up, Killers) и нејзиното однесување за време на снимањето, кога често влегува во конфликти со нејзините колеги, навредите, изливите на нервоза и невообичаените барања. Изгледа дека поради ова таа е најмена да ја толкува главната улога во драма/комедијата Home Sweet Hell, во која до израз доаѓа нејзиниот темперамент. Покрај неа, во филмот се појавуваат и Патрик Вилсон, Џордана Брустер и Џејмс Белуши, а денеска го имаме и првиот официјален трејлер:

Приказната го прати Дон, кој наизгледа има совршен брак, се додека не најде љубовница која ќе започне да го уценува. На сцена настапува Мона, неговата биполарна, опсесивно-компулзивна жена.

Режијата е на Ентони Барнс, а сценариото го напишаа Карло Ален и Тед Елрик. Home Sweet Hell засега нема закажана датум на премиера.

Објавено од admin на 6 October 2014, 07:40