Овен Вилсон во трејлерот за Are You Here

Овен Вилсон во трејлерот за Are You Here

Millennium Films денеска го објави првиот трејлер за комедијата Are You Here, филм кој е режисерско деби на Метју Вајнер (креатор на одличната серија Mad Men).

http://youtu.be/J_seuSUUPxs

Двајца пријатели од детството се враќаат во нивното родно гратче, откако ќе дознаат дека едниот од нив наследил голема сума на пари од неговиот починат татко.

Во главните улоги се појавуваат Овен Вилсон, Зак Галифинакис, Ејми Полер и Лора Ремзи. Are You Here ќе се појави во кино салите на 22-ри август.

Објавено од admin на 6 June 2014, 10:42