Episode 8 е пред самиот финиш

Episode 8 е пред самиот финиш

Продукцијата на Star Wars Episode 8 се’уште трае но благодарение на Twitter информациите од Марк Хамил, актерот кој та толкува улогата на Лук Скајвокер знаеме и кога продукцијата ќе заврши.

star-wars

Крајот на продукцијата на Episode 8 се очекува на 22-ри овој месец, потврди Хамил а и Дејзи Рајдли (која ја глуми Реј) на својот Instagram објави нова фотографија од самиот сет за која не сакаше да ја открие локацијата.

star_wars3

Премиерата на Episode 8, режиран од Ријан Џонсон ќе се одржи на 15-ти декември следната година, а покрај Хамил, Радли, Оскар Ајсак, Кери Фишер, Домнал Глисон, Џон Бјега во филмот ќе ги видиме и Бенисио дел Торо, Лора Дерн и Енди Серкис. Претходно, на 16-ти декември оваа година ќе имаме можност да го видиме Star Wars Rogue One.

star_wars5

Објавено од admin .f24 на 6 July 2016, 08:27