Не е до неа Спок! До тебе е!

Не е до неа Спок! До тебе е!

По серијата на трејлери за Star Trek Beyond, третиот дел од филмската франшиза, конечно е објавени првиот клип од филмот на Џестин Лин, а од него може да се види прекинот на врската помеѓу Ухура (Зои Салдана) и Спок (Закари Квинто).

star_trek_beyond

Секако од клипот може да се забележат и саркастичните забелешки на Леонард Мекој (Карл Урбан), во врска со тажниот настан во дејствието, но филмот за фановите на Star Trek Beyond ќе биде тажен и поради прераната смрт на Антон Јелчин актерот кој го портретираше Павел Чеков.

Star-Trek-Beyond13

Во актерската екипа на Star Trek Beyond беа додадени и Идриз Елба, Софија Боутела, Лидија Вилсон и Шорех Агдашло.
Премиерата на Star Trek Beyond е закажана за 22-ри овој месец, а ова е првиот видео клип.

Објавено од admin .f24 на 6 July 2016, 09:17