Тopher Grace  е дел од глумците за  ‘Interstellar’

Тopher Grace е дел од глумците за ‘Interstellar’

Уште еден интересрн избор на Christopher Nolan’s за неговиот проект –  Interstellar  кој треба да започне да се снима крајот на оваа година. Актерот  Topher Grace  ќе има сеуште недефинирана улога во овој sci-fi филм. Grace  последен пат на големите платна беше виден во  Predators, The Double, The Big Wedding и The Giant Mechanical Man, а неодамна заврши со снимањето на  The Calling и A Many Splintered Thing. Кастингот за Interstellar  веќе вклучува некои фантастични актери : Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Casey Affleck и Michael Caine.

Премиерата е планирана за ноември 2014 година.

Објавено од admin на 24 July 2013, 07:30