Уште еден фантастичен трејлер за Pacific Rim

Уште еден фантастичен трејлер за Pacific Rim

“Go big or go extinct.” Досега објавивме неколку трејлери за Pacific Rim, најновиот филм на Гилермо Дел Торо, меѓутоа, последниот трејлер е можеби најдобриот до сега. Борбите помеѓу џиновските роботи наречени Џагери и чудовиштата Каиџу изгледаат импресивно и се надеваме дека во 3Д целиот филм ќе изгледа уште подобро, кога ќе се појави во кино салите на 12-ти јули.

Во главните улоги се појавуваат Чарли Ханам, Рон Перлман, Идрис Елба, Макс Мартини и Ринко Кикучи. Режисер на филмот е познатиот Гилермо Дел Торо (Hellboy, Pan’s Labyrinth), додека сценариото го напиша Тревис Бичам.

Објавено од admin на 30 April 2013, 08:37