A Series of Unfortunate Events го доби првиот официјален трејлер

A Series of Unfortunate Events го доби првиот официјален трејлер

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events, серијалот на детска литература во 2004-та година беше адаптиран во игран филм, а следната 2017-та година тој ќе пристигне и во ворна на ТВ серија.

lemony

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events или скратено A Series of Unfortunate Events пристигнува на Нетфликсна почетокот на следната година, а во улогата на Грофот Олаф наместо Џим Кери ќе го видиме одличниот Нил Патрик Харис.

Во останатите улоги ќе се појават и Џоан Кјузак, Кетрин О’Хара, Алфри Вудард, а сирачињата Вајолет и Клаус Боделир ќе бидат потретирани од Малина Вајсман и Луис Хајнс. Режисер на 8-те епизоди од 1-та сезона ќе биде Бери Соненфилд, а како креатор на самата серија се јавува Марк Худис.

A Series Of Unfortunate Events

Премиерата е закажана за 13-ти јануари, следната година, а ова е првиот официјален трејлер.

Објавено од admin на 18 November 2016, 09:55