Супер серии кои не смеете да ги пропуштите во 2017-та

Супер серии кои не смеете да ги пропуштите во 2017-та

Од 2016-та година ни преостанува уште малку. ТВ каналите полека но сигурно ги подготвуваат сезонските финалиња на сериите, и по кратката пауза повторно од новата година ќе имаме можност да ги видиме во етерот.

sherlock

Но, кои се сериите чии премиери ги очекуваме следната 2017-та година? Па тоа се повеќе. Без разлика дали се новите сезони на постоечките серии, премиерите на новите оригинални серии или revival сериите, изборот е одличен.

ironfist

Ова се само дел од супер сериите кои не смеете да ги пропуштите во 2017-та година.

Sherlock- BBC
4-та сезона
Премиера: 1-ви јануари

Emerald City- NBC
1-ва сезона
Премиера: 20-ти јануари

A Series of Unfortunate Events – Netflix
1-ва сезона
Премиера: 13-ти јануари

Legion- FX
1-ва сезона
Премиера: 8-ми февруари

Star Trek: Discovery- CBS
1-ва сезона
Премиера: мај 2017-та (точната дата не е објавена)

Stranger Things- Netflix
2-ра сезона
Премиера: 2017-та (точната дата не е објавена)

stranger_in

Twin Peaks- Showtime
3-та сезона
Премиера: 2017-та

American Gods- Starz
1-ва сезона
Премиера: 2017-та

Marvel’s Iron Fist- – Netflix
1-ва сезона
Премиера: 2017-та

Game Of Thrones- HBO
7-ма сезона
Премиера: 2017-та

game-of-thrones

Објавено од admin на 8 December 2016, 08:30