The Walking Dead има нов супер негативец

The Walking Dead има нов супер негативец

Џефри Дин Морган, американскиот актер кој моментално е дел од серијата The Good Wife, ќе стане дел и од хит серијата The Walking Dead.

Актерот ја доби улогата на Ниган, негативецот кој треба да се појави во финалето од средина на 6-та сезона. Тој е лидер на безмилосната група наречена Saviors, а според Hollywood Reporter, неговиот лик ќе биде промовиран во регуларен во 7-та сезона на серијата.

jeffrey

Ниган како и остатокот од членовите на Saviors е безмилосен и харизматичен и неговиот избор на оружје е бејзбол палката која тој ја нарекува Лусил.

Пред Џефри да биде одбран за улогата, Тимоти Олифант и Мет Дилон биле земени во предвид, но одлуката паднала на актерот ветеран, кој веќе беше дел од повеќе успешни серии како Supernatural, Grey’s Anatomy, а сега и во The Good Wife.

Jeffrey-Dean-Morgan

Режисер на епизодата во која Џефри ќе го има своето деби e Грег Никотеро.

Објавено од admin .f24 на 11 November 2015, 10:48