Џерард Батлер е непрепознатлив на сетот во родната Шкотска

Џерард Батлер е непрепознатлив на сетот во родната Шкотска

Актерот Џерард Батлер за оваа година има на агендата дури 3 филмски проекти, а еден од нив моментално го снима во руралните локации во родната Шкотска.

butler

Папараци фотографите го забележаа Батлер со малку поинаков имиџ, како ги снима сцените од најновиот проект Keepers. Инспириран од стара шкотска мистерија, Батлер во Keepers ќе го портретира Џејмс, еден од тројцата чувари во светилникот во Шкотска кои ќе пронајдат закопано злато. Тројцата чувари во светилникот треба да ја откријат мистеријата за тоа кој го закопал златото и дали ќе дојде да го земе назад.

butler2

Покрај Џерард во филмот на Кристофер Најхолм ќе ги видиме и Питер Мулан и Конор Свинделс, но точната дата за премиерата не е закажана. Додека ја очекуваме, погледнете ги фотките од сетот, и новиот имиџ на Батлер за новата филмска улога.

butler3

butler5

butler6

Објавено од admin на 18 April 2017, 07:35