Нов трејлер за Gravity

Нов трејлер за Gravity

Морате да го погледнете феноменалниот трејлер за филмот Gravity на Alfonso Cuarón. Се работи за 90 секунди од тензична сцена каде доаѓа до судир на  NASA шатлот во орбитата. Matt Kowalsky (George Clooney) се обидува да го смири својот тим додека се случува хаос околу нив. Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) се наоѓа во многу понезгодна ситуација каде се откачува од шатлот и започнува неконтролирано да лета во орбитата.

Премиерата е закажана за 4 октомври 2013 година.

Погледнете го:

 

 

Објавено од admin на 24 July 2013, 11:00