Red Sparrow први фотки: Џенифер е во Будимпешта за новиот филм

Red Sparrow први фотки: Џенифер е во Будимпешта за новиот филм

Passengers, последниот филм на Џенифер Лоренс не освои најдобри критики, но Оскаровката веќе го снима следбеникот.

jennifer_in

Red Sparrow е името на шпионскиот трилер во кој таа повторно соработува со режисерот Френсис Лоренс (од Hunger Games франшизата), а во филмската адаптација на истоимената книга од Џејсон Метјуз, актерката ќе биде руската шпионка Доминика Егорова.

jennifer6

Доминика ќе се вљуби во агент на ЦИА и изненадувачки ќе успее да го направи двоен агент. ЦИА агентот Натаниел Неш ќе биде портретиран од одличниот Џоел Еџертон, а во Red Sparrow ќе ги видиме и Матијаш Шернец и Оскаровецот Џереми Ајронс. Актерката веќе беше забележана на сетот во Будимпешта, а премиерата е закажана за 10-ти ноември оваа година.

jeremy-irons-matthias-schoenaerts

Погледнете.

jennifer5

jennifer

jennifer2

jennifer3

jennifer4

Објавено од admin на 18 January 2017, 10:03