Weekend Box Office: The Conjuring на врвот

Weekend Box Office: The Conjuring на врвот

Со неколку новини изминатиот викенд, публиката во САД имаше многу опциии што да гледа.

Трилерот The Conjuring изминатиот викенд доминираше во киносалите и го зазема првото место со заработка од $41 милион. Ова е најголема заработка на ваков жарн на филм, а да не се работи за продолжение на веќе постоечки филм. Со ова уште во првиот викенд филмот ја дуплираше заработката од тоа колку чинело негото снимање ($20 милиони)

На второто место се најде победникот од минатиот викенд Despicable Me 2 со $25 милиони заработка и го победи анимираниот филм на DreamWorks’ – Турбо кој се најде на третотто место со заработка од $21 милион.

Најголемиот губитни викендов е R.I.P.D. со само $12 милиони заработка од прикажување во првиот викенд. Целосната листа можете да ја погледнете во нашиот BOX OFFICE.

 

Објавено од admin на 22 July 2013, 09:07